Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Justeret toiletstol og brusestol

  Uanset om du har særlige behov på grund af personskade eller alder, er det vigtigt at have adgang til hjælpefulde værktøjer. En justeret toiletstol, brusestol eller badekars bænk kan virkelig gøre en forskel, så en person kan gå i bad uden hjælp udefra.

  Vi fokuserer på produkter, der er afprøvede, testede og pålidelige og lige så robuste, som de er nemme, at bruge. Uanset om du har brug for en bærbar og bevægelig taburet eller en vægmonteret løsning, kan du være sikker på, at vores sortiment af modeller tilbyder noget, der passer til dine behov. For mennesker med nedsat mobilitet kan disse produkter give dem mulighed for, at få fornyet selvtillid.

  Brusestole med hjul  øger bevægeligheden

  Brusestole fås i mange forskellige modeller. Du kan vælge mellem en klassisk stol eller avancerede modeller med toiletfunktioner eller hjul. Kendetegnet for dem alle er, at de øger bevægeligheden og gør det muligt for folk, at tage kontrol over deres personlige hygiejne. For mennesker, der normalt er afhængige af hjælp eller hjælpere, er disse produkter normalt utrolig værdsatte.

  Uanset om du er en privatperson, driver et plejehjem eller tager dig af offentlige indkøb, er disse stole et godt valg. De øger ikke kun den individuelle bevægelighed, men giver også folk mulighed for, at passe på sig selv. Tag et kig på vores modeller, og vælg, hvad der passer til dine behov.

  Toiletstole er altid værdsat

  Toiletbehovet kan være et følsomt emne. Det er på en unik måde, der hvor vi har vores personlige rum, og det at være i stand til, at tage sig af sine egne behov er ofte et tegn på autonomi. For mennesker med handicap er det ofte meget værdsat, at have adgang til en toiletstol. Afhængig af individets behov kan en permanent brusestol være forskellen mellem, at være i kontrol med personlig hygiejne og at skulle være afhængig af andre mennesker.