Filter Viser 1 - 24 af 36 produkter
Pris
Sorter efter
Filtrer produkter Viser 1 - 24 af 36 produkter
Pris
Sorter efter

Smartflow®-sensor håndtørrer

Den økonomiske linje af Smartflow® håndtørrere er en af

de mest kompakte på markedet, designet til lokationer

der på grund af deres størrelse kræver småt

badeværelsestilbehør der opfylder to krav:

lavt forbrug og optimal håndtørring.

Fra: 990 DKK Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Optima – Håndtørrer med sensor

Optima® sensordrevne håndtørrere fra Mediclinics® er en passende løsning til dem, der leder efter en automatisk håndtørrer med en optimal ydelse til en meget konkurrencedygtig pris. Disse modeller er ideelle til at blive installeret på toiletter med en mellemstor/lav trafik af mennesker som f.eks. Restauranter, teatre, kontorer osv.

Fra: 1 390 DKK Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Mediflow® – Håndtørrer med knap

Mediflow® håndtørrer med automatisk betjening, er kendetegnet ved dens kraft og robusthed. Den er fremstillet i henhold til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder ved hjælp af termiske sikkerhedsbegrænsere (i varmeelementet og i motoren).

Fra: 2 090 DKK Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Juniorplus – Håndtørrer

Mediclinics Juniorplus håndtørrere er designet til badeværelsemiljøer, hvor du får meget for pengene. Udstyret med et ABS-resistent cover i et stykke med et moderne design. Manuel eller automatisk betjening, egnet til små/mellemstore toiletter.

1 290 DKK Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Bladeflow 2 håndtørrer i rustfrit stål, hvid (med børster)

Produkt beskrivelse Håndtørrer til hænderne Automatisk sensor betjent Universalmotor med børster AISI 304 rustfrit stål karosseri med en tykkelse på 1 mm Finish: Hvid Effektiv tørrer: minimum forbrug/tørring <15 sek. Fremragende robusthed, kraftig belastning 3-års garanti Tekniske specifikationer Denne håndtørrer til hænderne består af et kompakt karosseri af 1 mm tyk AISI 304 rustfrit stål, […]

7 590 DKK Excluding VAT Levering: 7-13 arbejdsdage

Speedflow® – Intelligent håndtørrer med sensor

Speedflow® kollektionen med håndtørrere er kategoriseret inden for øko produktsortimentet, men med den merværdi, at det opfylder kravene i ADAAG for tilgængelighed af offentlige toiletter. Denne regulering kræver, at tørreren ikke kan overstige 100 mm for at give nemmere adgang og bevægelse til handicappede rundt om toilettet.

Fra: 2 490 DKK Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage