Filter Viser alt 18 produkter
Pris
Sorter efter
Filtrer produkter Viser alt 18 produkter
Pris
Sorter efter

Smartflow®-sensor håndtørrer

Den økonomiske linje af Smartflow® håndtørrere er en af

de mest kompakte på markedet, designet til lokationer

der på grund af deres størrelse kræver småt

badeværelsestilbehør der opfylder to krav:

lavt forbrug og optimal håndtørring.

Fra: 1 090 kr. Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Mediflow® – Håndtørrer med knap

Mediflow® håndtørrer med automatisk betjening, er kendetegnet ved dens kraft og robusthed. Den er fremstillet i henhold til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder ved hjælp af termiske sikkerhedsbegrænsere (i varmeelementet og i motoren).

Fra: 2 390 kr. Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Optima – Håndtørrer med sensor

Optima® sensordrevne håndtørrere fra Mediclinics® er en passende løsning til dem, der leder efter en automatisk håndtørrer med en optimal ydelse til en meget konkurrencedygtig pris. Disse modeller er ideelle til at blive installeret på toiletter med en mellemstor/lav trafik af mennesker som f.eks. Restauranter, teatre, kontorer osv.

Fra: 1 690 kr. Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Speedflow® Plus – Håndtørrer med sensor

Speedflow® Plus kollektionen med håndtørrere er kategoriseret inden for øko produktsortimentet, men med den tilførte værdi, at det opfylder kravene i ADAAG for tilgængelighed af offentlige toiletter. Denne forskrift kræver, at tørreren ikke kan overstige 100 mm for, at give nemmere adgang og bevægelse til handicappede rundt om toilettet.

Fra: 2 890 kr. Excluding VAT Levering: 3-5 arbejdsdage

Håndtørrer 1500 W Mistral Pro Black

Materiale: Materiale: Plast ABS Farve: Sort Effekt: 1500 W Start: Automatisk – fotocelle Minimal start afstand: 5 – 20 cm Støj: 72 dB Luftstrøm: 108 m³/h Lufthastighed: 35 m/s Tørringstemperatur: 45-50 °C Tørretid: 10-12 s Kabellængde: 1 m Spænding: 220 – 240 V Frekvens: 50 – 60 Hz Dimensioner: Højde 263 mm, bredde 194 mm, […]

890 kr. Excluding VAT Levering: Udsolgt