Sadelstol – Dalton PU med fodstøtter og hjul

Varenummer (SKU): 30200791000
Kategorier
2 290 kr. Eks. moms
(2 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-12 arbejdsdage 4-12 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...

Hjul / Fötter*

Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Klassisk cowboysadel, som giver dig mulighed for at bruge dine hænder, mens dine ben styrer stolens bevægelser. Samtidig giver sadlen en afslappet kropsholdning og en lige rygsøjle, så du kan blive siddende i længere tid.

    Sædet er fremstillet af polyurethanskum og giver god siddekomfort og er praktisk og robust, selv i mere barske miljøer. Polyurethan udmærker sig også ved at være hårdfør over for mange typer væsker og kemikalier, samtidig med at det er let at rengøre.

    Denne stol er med en 440 mm. blækspruttefod og fodring.

    Sæde: 44 x 35 cm.

    Sædehøjde, medium gasfjeder: 64-83 cm.

    Fås også med EASY SEAT-mekanisme.

    Valg af farver og materialer

    Dette produkt kan bestilles i et bredt udvalg af materialer og farver. Prisen er altid den samme. Læs mere om de forskellige materialers egenskaber nedenfor. Du kan træffe dit valg direkte på denne side ved at klikke på feltet “Materiale- og farvevalg”.

    Kunstlæder Pure
    Syntetisk læder, der er 100 % PVC-fri, phthalatfri og har en høj slidstyrke på over 100.000 martindale. Pure er Øko-Tex 100-certificeret, samt fremstillet af polyurethan (PU) og er kendetegnet ved fremragende slidstyrke, læderfornemmelse, høj lysægthed, nem, at rengøre, overlegen holdbarhed, høj åndbarhed og komfort. Pure kan let rengøres og desinficeres med næsten alle typer rengøringsmidler. Rengør dog aldrig PU med opløsningsmidler. Normal rengøring med lunkent vand og en klud er tilstrækkelig.

    3D Runner
    Dette tredimensionelle materiale “3D Runner” har en meget dyb struktur. Det visuelle design giver den et interessant udseende, som giver stolen sin egen unikke karakter. Stoffet er øko-Tex 100-certificeret og fremstillet af polyester med en slidstyrke på over 70.000 Martindale.

    CURA tekstil
    CURA-tekstilet er Øko+tex-certificeret og har EU’s miljømærke. CURA by Gabriel er moderne med en varm, afslappet æstetik og en levende blandingseffekt. Derudover har Cura en blød og voluminøs konsistens og er meget holdbar. Du får et alsidigt, tofarvet møbelstof fremstillet af 98% genanvendt polyester.

    Uld
    Robust og slidstærkt tætvævet uldstof, som giver en behagelig siddeplads. Fordelen ved uldstof er, at det er stærkt og har en relativt høj slidstyrke på over 60.000 martindale. Det er fremstillet af 60% polypropylen, 10% viskose og 30% uld. Denne kombination gør det holdbart, æstetisk tiltalende og langtidsholdbart med høj ydeevne, hvilket betyder, at det vil se godt ud og holde i mange år fremover.

    Mikrofiber
    Holdbar og nem at rengøre. Opfylder Øko-tex standard 100 produktgruppe 1.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Sadelstol – Dalton PU med fodstøtter og hjul”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!