Kontorstol – Med højt ryglæn

Varenummer (SKU): 61322222

Aluminiumskryds, 610 mm. Højt ryglæn.

Kategori
2 990 kr. Eks. moms
(3 737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-12 arbejdsdage 4-12 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...

Färg*

Hjul / Fötter*

Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Komfortabel kontorstol med blødt, polstret sæde og ryglæn for optimal siddekomfort. Sæde- og ryghøjden samt ryglænets dybde kan justeres trinløst. Det betyder, at din ryg altid vil have kontakt med ryglænet selv i en fremadlænet stilling. Det medvirker også til, at du kan åbne hofteleddet, hvilket giver lettere blodcirkulation.

    Kontorstolen fås i en mange forskellige tekstiler og farver, såsom uldstof, imiteret læder, mikrofiber eller 3D Runner tekstil, som har en meget dyb tekstur.

    Stolen kommer med en 610 mm. alu bund, samt EUROMATIC sædemekanisme. Sædevinklen kan justeres 12° fremad og 3° tilbage og ryglænsvinklen kan justeres 16° fremad og 6° tilbage.

    Armlæn kan bestilles separat. Artikelnr. 625090.

    Sæde: 44 x 44 cm.
    Ryglæn: 41 x 40 cm.
    Sædehøjde med lav gasfjeder: 45-57 cm.

    Farve og materialevalg

    Dette produkt kan bestilles i et stort udvalg af materialer og farver. Prisen er altid den samme. Læs mere om de forskellige materialers egenskaber nedenfor. Du vælger direkte her på siden ved at klikke på boksen “Materiale- og farvevalg”

    Kunstlæder Pure

    Syntetisk læder, der er 100% PVC-frit, phthalat-frit og har en høj slidstyrke på over 100.000 martindale. Pure er Øko-Tex 100 certificeret, og lavet af polyurethan (PU) samt kendetegnet ved at have fremragende slidstyrke, læderfølelse, høj lysægthed, let at rengøre, overlegen holdbarhed, høj åndbarhed og komfort. Pure kan nemt rengøres og desinficeres med næsten alle typer rengøringsmidler. Rengør aldrig PU med opløsningsmiddel. Normal rengøring med lunkent vand og klud er nok.

    3D Runner

    Det tredimensionelle materiale, ‘3D Runner’ har en meget dyb struktur. Det visuelle design giver stolen et spændende udtryk, med sin egen unikke karakter. Stoffet er Øko-Tex 100 certificeret. Den er lavet af polyester og har en slidstyrke på over 70.000 Martindale.

    CURA Tekstil

    CURA-stoffet er Øko + tex-certificeret og har EU Eco-label. CURA fra Gabriel er moderne med en varm, afslappet æstetisk og livlig melange-effekt. CURA har en blød og voluminøs struktur og er meget holdbar. Cura er et alsidigt, tofarvet møbelstof fremstillet af 98 % genanvendt polyester.

    Uld

    Robust og slidstærkt, tætvævet uldstof, som giver en behagelig siddekomfort. Fordelen ved uldstof er, at det er robust med en relativt høj slidstyrke på over 60.000 martindale. Stolen er lavet af 60% polypropylen, 10% viskose og 30% uld. Denne kombination gør den holdbar, æstetisk og driftsikker, samt at den både ser godt ud og holder i flere år.

    Mikrofiber

    Holdbar og nem at rengøre. Overholder Øko-tex standard 100 produktgruppe 1.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Kontorstol – Med højt ryglæn”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!