Saturn stol med fodkryds i aluminium

Varenummer (SKU): 43244722
Kategori
2 990 kr. Eks. moms
(3 737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-12 arbejdsdage 4-12 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...

Färg*

Hjul / Fötter*

Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Varier din kropsholdning i løbet af dagen med denne ergonomiske skammel. Saturn har et unikt design, der gør det optimalt for dig, som gerne vil sidde mere aktivt på stolen og samtidig aflaste din krop og gøre det nemt at finde en behagelig og ergonomisk holdning. Skamlen er udstyret med en 360° roterende støtte, der kan bruges som ryglæn eller armlæn, afhængig af, hvordan du vælger at sidde på stolen. Sædet er polstret for optimal siddekomfort.

    Denne skammel er betrukket med 30 mm. koldskum og har en 610 mm. alu base.
    Saturn har desuden også en ringudløser til justering af sædehøjden.

    Sædediameter: 360 mm.
    Sædehøjde med medium gasfjeder: 47-66 cm.

    Farve og materialevalg

    Dette produkt kan bestilles i et stort udvalg af materialer og farver. Prisen er altid den samme. Læs mere om de forskellige materialers egenskaber nedenfor. Du vælger direkte her på siden ved at klikke på boksen “Materiale- og farvevalg”

    Kunstlæder Pure
    Syntetisk læder, der er 100% PVC-fri, phthalat-fri og har en høj slidstyrke på over 100.000 martindale. Pure er Øko-Tex 100 certificeret, lavet af polyurethan (PU) og kendetegnet ved fremragende slidstyrke, læderfølelse, høj lysægthed, let at rengøre, overlegen holdbarhed, høj åndbarhed samt komfort. Pure kan nemt rengøres og desinficeres med næsten alle typer rengøringsmidler. Rengør aldrig PU med opløsningsmiddel. Normal rengøring med lunkent vand og klud er nok.

    3D Runner
    Dette tredimensionelle materiale ‘3D Runner’ har en meget dyb struktur. Det visuelle design giver den et interessant udtryk, som giver stolen sin egen unikke karakter. Stoffet er Øko-Tex 100 certificeret. Den er lavet af polyester og har en slidstyrke på over 70.000 Martindale.

    Tyg CURA
    CURA-stoffet er Øko + tex-certificeret og har EU Eco-label. CURA fra Gabriel er moderne med en varm, afslappet æstetisk og livlig melange effekt. Også har CURA en blød og voluminøs struktur, som er meget holdbar. Derudover er stolen lavet i et alsidigt, tofarvet møbelstof, fremstillet af 98% genanvendt polyester.

    Uld
    Lavet i robust og slidstærkt, tætvævet uldstof, hvilket giver behagelig siddekomfort. Fordelen ved uldstof er, at det er robust og har en relativt høj slidstyrke på over 60.000 martindale. Stoffet er lavet af 60% polypropylen, 10% viskose og 30% uld. Denne kombination gør modellen holdbar, æstetisk og driftsikker, hvilket betyder, at den vil se godt ud og holde de næste mange år.

    Mikrofiber
    Holdbar og nem at rengøre. Den overholder Øko-tex standard 100 produktgruppe 1.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Saturn stol med fodkryds i aluminium”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!