Crosstrainer – Magnetisk – Svinghjul 8 kg – H8890

Varenummer (SKU): 17-12-026
Kategori
3 290 kr. Eks. moms
(4 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Den magnetiske Crosstrainer HMS H8890 er med sit store svinghjul og pedalbevægelser dybest set en blanding mellem en elliptisk træner, spinningcykel og en stepper.

    Det store 8 kg lasthjul garanterer hastighed og nem bevægelse som på en spinningcykel, og de skrå styreskinner sikrer pedalernes bevægelse i cirkler. Denne bevægelse er kortere end hos en klassisk elliptisk maskine og mere skrå end hos en stepper. De bevægelige håndtag træner den øverste halvdel af kroppen. Belastningen genereres af en mekanisk styret, magnetisk bremse, der kan justeres i 8 positioner. Denne type bremse begrænser ikke rotationen af lasthjulet. HMS H8890 kan både bruges i CrossFit og til interval træning.

    Computeren er udstyret med et LCD-display, der viser alle nødvendige data i matrixen, så du kan evaluere din træning, herunder tid, afstand, hastighed, puls og forbrændte kalorier. Lige over skærmen er der en holder til mobile enheder, hvor du f.eks. kan se en af dine yndlingsserier mens du træner.

    Transporthjulene på den forreste stabilisator gør det nemt, at bevæge cyklen, og de justerbare endestykker på den bageste stabilisator gør det muligt for H8890 at blive nivelleret.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Crosstrainer – Magnetisk – Svinghjul 8 kg – H8890”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!