Centrifuge (IVD) – Centric 350 IVD

Varenummer (SKU): DM-380838
Kategori
22 890 kr. Eks. moms
(28 612,50 kr. inkl. moms)
Levering: 10-16 arbejdsdage 10-16 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Centrifugen CENTRIC 350 IVD er en universel laboratoriecentrifuge designet til brug i medicinske, industrielle og videnskabelige laboratorier for at kunne adskille stoffer med forskellig relativ densitet ved hjælp af centrifugalkraften. Den maksimale rotationshastighed er 15.000 rpm, hvilket giver en centrifugalkraft på 21.630 x g.

    Muligheden for at bruge flere forskellige programmeringsmuligheder og en elektronisk driftskontrol muliggør problemfri brug af centrifugen. Med en speciel drivenhed garanteres en stille og vedligeholdelsesfri drift uden nogen forurening fra kulkstøv.

    Apparatet er udstyret med brugervenlige muligheder, hvilket letter driften og gør standardindstillingerne lettere for dig. Indbyggede fejlopnåelsesfunktioner sikrer, at brugeren ikke indtaster forkerte værdier, og funktionerne kontrollerer også hele driften.

    Centrifugen har mulighed for at gemme programmer. I programhukommelsen kan du gemme op til 100 forskellige datasæt. Centrifugen beholder altid det senest kørende program i hukommelsen på ubegrænset tid, hvilket gør det muligt at starte det igen når som helst – selv hvis centrifugen er slukket under drift. Alle vigtige driftsparametre kan aflæses med et overblik.

    Indstillingerne udføres med drejeknapper og nøgler på kontrolpanelet. Indersiden af centrifugen kan let rengøres. Vi har mulighed for at tilbyde dig en enhed, der kombinerer funktionel variation med praktisk anvendelse.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Centrifuge (IVD) – Centric 350 IVD”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!