Centrifuge Centric 250 IVD

Levering: 10-16 arbejdsdage Udsolgt (vis alternativer) Varenummer (SKU): 401712
Kategori
13 090 DKK Eks. moms
(16 363 DKK inkl. moms)

Få en opringningSend en email

   Beskrivelse

   Centrifuge CENTRIC  250 IVD er en universel laboratoriecentrifuge, designet til brug i medicinske, industrielle og videnskabelige laboratorier, hvor man adskiller stoffer med forskellig densitet via centrifugalkraft. Den maksimale rotationshastighed er på 16.200 omdr./min. giver en centrifugalkraft på 25.000 x g.

   Mange forskellige programmeringsmuligheder samt en elektronisk betjeningskontrol gør det nemt og helt problemfrit, at bruge centrifugen. Med sit specielle drev får man en stille, vedligeholdelsesfri drift uden kulstofstøvforurening.

   Enheden er udstyret med brugervenlige betjeningsmuligheder, så alle funktioner og standardindstillinger er nemme, at håndtere. De indbyggede fejlregistreringsfunktioner forhindrer brugeren i, at indtaste forkerte værdier samt kontrollere den komplette operation.

   Centrifugen er også i stand til, at gemme programmer. I programbutikken kan du gemme op til 100 forskellige datasæt. Centrifugen gemmer altid det sidste kørte program i hukommelsen på ubegrænset tid, så programmet kan genstartes når som helst – selv hvis centrifugen har været slukket under drift. Alle vigtige driftsparametre kan ses med det samme på displayet.

   Indstillingerne betjenes via drejeknapper og taster på kontrolpanelet. Med hensyn til rengøring af den indre del hos centrifugen er det også nemt. Med denne model får du en enhed, der kombinerer funktionel variation med praktiske anvendelser.

   Anmeldelse (0)

   Anmeldelser

   Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

   Vær den første til at anmelde “Centrifuge Centric 250 IVD”

   Spørgsmål og svar

   There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

   Stil et spørgsmål!

   Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

   Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!