SVP15 VIBRERENDE PLATFORM HIMMEL

Varenummer (SKU): 17-22-420
Kategori
3 790 kr. Eks. moms
(4 737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    SVP15 VIBRERENDE PLATFORM 7-I-1 (TRE MOTORER)

    7-i-1 betyder, at platformen via tre motorer (2x200W + 1x40W) bevæger sig i alle retninger og har syv forskellige bevægelseskonfigurationer. Tre bevægelser på lineært plan (når bevægelsen foretages langs den lige linje til siderne), lodret (lodret op-ned bevægelse) og aksial (når platformen hæver sig skiftevis på den ene og den anden side). SVP15 har tre dobbeltkombinationer: aksial og lodret bevægelse, aksial og lineær bevægelse og lodret og lineær bevægelse. Den syvende valgmulighed er en kombination af alle tre bevægelser: lineær, aksial og lodret.

    Den vibrerende platform SVP15 er en enhed, der hjælper os med at opnå en perfekt kropsform. Øvelser på platformen gør det muligt at træne hele kroppen, herunder: Musklerne i ben, balder, mave samt de øvre muskelsektioner. Hver platform gør det muligt, at træne på 3 intensitetsniveauer. At stå i midten af enheden svarer til gang, at holde et lille mellemrum mellem fødderne svarer til at jogge, og bred afstand mellem fødderne simulere en sprint. SVP15 har 60 hastighedsniveauer, samt en timer/computeren, så vi kan tilpasse udstyret til egne forventninger. Når hastigheden stiger, ændres lyset på platformens sider. Grønt lys betyder lav hastighed, orange – gennemsnitshastighed og rødt lys – høj hastighed.

    En anden fordel er massagemåtten, som er fastgjort til platformen. Kombinationen af vibrationer og specielle massagepunkter placeret på måtten giver en skøn fodmassage og får os helt ned i gear. Der følger også modstandsbånd med i sættet, som er med til, at diversificere og supplere vores træning. Træning på platformen får med andre ord os i bevægelse og det er med til at styrke vores blodcirkulation, gøre vores muskler afslappet og er med til at understøtte vores restituition. Maskinen er nem at betjene, da man har en fjernbetjening fastgjort til platformen, hvor man nemt kan følge med i data samt skifte programmer. Da vi kan have fjernbetjeningen i hånden, hæmmer det ikke vores træning, og vi kan kontrollere træningen hele tiden. Holderen på platformen gør det muligt, at opbevare fjernbetjeningen sammen med maskinen, hvilket mindsker risikoen for, at den bliver væk. Derudover er en dæmpningsmåtte fastgjort til platformen. Vi placerer platformen på den for at dæmpe støjen, der genereres af maskinen.

    Enheden er velegnet til mennesker på ethvert fitnessniveau. SVP15 har 10 træningsprogrammer, samt en manuel tilstand, som gør det muligt, at tilpasse træningen til egne evner og behov.

    Med SVP15 er det muligt at opnå en perfekt kropsform uden anstrengelse, tungt udstyr eller medlemskort til fitnesscenteret. Man kan endda træne, mens man ser tv.

    Specifikationer:

    Dimensioner: 80x48x18cm
    Produktvægt: 18 kg
    Antal motorer: 3

    Vibrations amplitude:

    Aksial 0-11mm
    Lodret 1-2mm
    Lineær 0,5-4 mm

    Hz rækkevidde:

    Aksial 7-12Hz
    Lodret 25-35Hz
    Lineær 7-11,5 Hz

    Antal programmer: 10
    Hastighedsområde: 1-60
    Træningsprogrammernes varighed: 10 mm
    Skærmtype: Touch, LCD
    Kontrol: fjernbetjening – ur
    Maksimal brugervægt: 120 kg

    I sættet medfølger der:

    Vibrerende platform
    Massagemåtte
    Dæmpende måtte
    Modstandsbånd
    Fjernbetjening – ur (batteri inkluderet)

    Mulig bevægelseskonfiguration:

    Aksial
    Lodret
    Lineær
    Aksial + lodret
    Aksial + lineær
    Lodret + lineær

    Bemærkninger:

    Ikke beregnet til kommerciel brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “SVP15 VIBRERENDE PLATFORM HIMMEL”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!