MP6548 luftcykel HMS

Varenummer (SKU): 17-03-101
Kategori
6 490 kr. Eks. moms
(8 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    HMS er stolte af at kunne præsentere MP6548 luftcyklen, en maskine, som bør være i ethvert fitnesscenter, og uden tvivl i crossfit centre.

    Dette er en revolutionerende cykel inden for aerob træning og udholdenhedstræning, men også inden for styrketræningen, selv om det i sammenhæng med cykler kan lyde underligt. Det kommer vi nærmere ind på nedenunder.

    Luftcyklen er nemlig udstyret med bevægelige arme, som tvinger hænderne i arbejde. Det betyder, at vi både får trænet de nedre og øvre muskeldele, og at øvelserne er endnu mere effektive for os. Hvis vores træningsøvelser kræver større involvering af de øvre muskeldele, er det via de specielle fodstøtter muligt kun at træne med hænderne. Mens man hviler fødderne på fodstøtterne, har man en behagelig stilling og kan ligge alle kræfterne i håndarbejdet.

    Cyklens belastning er drevet af luftmodstand. Det betyder, at jo hurtigere og hårdere vi cykler, desto større er belastningen. Derfor er denne type enhed perfekt til crossfit-træning, da crossfit hovedsageligt er baseret på intervaltræning, hvor vi i en kort periode træner med maksimal intensitet og hviler, mens vi træner med meget lavere intensitet. Man vil uden tvivl komme til at mærke belastningen alt efter, hvor meget power man giver under øvelserne med denne cykel.

    MP6548 er ikke kun perfekt til styrketræning, men er også en fantastisk enhed til cardiotræning. Med cyklen får man hurtigt pulsen op, man engagerer hele kroppen samt øger kropstemperaturen på blot få sekunder. Derfor kan man med fordel også anvende luftcyklen under opvarmning. Især fordi man ikke belaster sine led med luftmodstand. Det er altså en hurtigt og sikker måde at varme op på.

    En hård træning er altid værd at overvåge og følge med i, iforhold til at se, hvordan ens krop reagerer. Her kommer enhedens computer ind i billedet. Den giver al den information, vi har brug for under vores træninger.

    MP6548 strukturen er lavet af materialer i højeste kvalitet, som gør den utrolig stabil og sikker. Selv under en intens træning forekommer der ingen vibrationer eller rystelser. Transporthjulene gør det desuden nemt, at flytte rundt på udstyret. HMS har også sikret træningskomforten ved at levere et ergonomisk, blødt sæde med justerbar højde og dybde, for at give brugeren en behagelig træning.

    MP6548 HMS – Tag din træning til næste niveau.

    SPECIFIKATIONER:

    Dimensioner:

    Længde: 133 cm

    Bredde: 62 cm

    Højde: 138

    Svinghjulets vægt: 2 kg

    Sædejustering: lodret og vandret

    Holder til mobilenheder

    Transport hjul

    Nivellerende fødder

    Computer med LCD-skærm

    Computerfunktioner:

    Omgivelsestemperaturer

    Scan

    Tid

    Fart

    Afstand

    Puls

    Kalorier

    Genoptræning

    Kropsfedt

    Maks. brugervægt: 110 kg

    Produktvægt: 38 kg

    BEMÆRKNINGER:

    Ikke beregnet til kommerciel brug

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “MP6548 luftcykel HMS”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!