MP6590 luftcykel HMS

Varenummer (SKU): 17-03-100
Kategori
2 690 kr. Eks. moms
(3 362,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    De fleste kender til stationære cykler. Nogle af os kan også skelne mellem en normal cykel og en mekanisk magnetisk cykel. Nogle ved endda, hvad en spinningcykel er. Men er der nogen, der har hørt om en luftcykel?

    Vi vil gerne præsentere dig for MP6590 cyklen med luftmodstand fra HMS. Denne cykel er revolutionerende inden for udholdenhed og styrketræning. Via de forreste greb, træner man overkroppen, mens man cykler. Derfor forbedrer MP6590 ikke kun ens kondition, men også hele ens muskelstyrke.

    Denne innovative cykel er perfekt til når man skal varme op. Et par minutter er nok til, at vi får vores puls lidt op. Den varmer vores led og muskler op, uden at vi skal overvinde mekanisk modstand. Den eneste modstand, vi skal overvinde, er luftmodstanden.

    Leder du efter en god cardio øvelse? Der findes ingen bedre, end at hoppe op og cykle på denne cykel. Da vi får gang i hele kroppen, øger vi hurtigt vores kropstemperatur og forbedre vores stofskifte markant. De forskellige bevægelser af træningen er meget intensive og på et højt niveau.

    Vi får også udført styrketræning, når vi cykler på MP6590. Når vi begynder at cykle hurtigere, øges modstanden, og det samme gør vores musklers engagement i træningen. Armbevægelserne er lige så vigtige, som vores benarbejde på denne revolutionerende cykel. Vi bestemmer selv, om vi vil arbejde ligeligt med hele vores krop, eller om vi i højere grad ønsker at involvere armene. Man lærer hurtigt intensiteten af træningen og den kraft, man lægger i hver rep efter et par minutters træning. Cyklen garantere, at vi giver os selv 100% når først vi kaster os op på sadlen.

    HMS MP6590 byder på en topmoderne teknologi. Den er lavet af de bedste materialer, hvor hvert element på cyklen er nøje fremstillet. Takket være cyklens perfekte opbygning er maskinen utrolig stabil og sikker. Man vil ikke opleve nogen vibrationer eller mangel på balance, selv under meget intensive træninger. Cyklens modstand behøver man heller ikke kontrollere. Trækket øger automatisk boksen, når vi accelererer. Da det eneste træk kommer gennem luften, er cyklen meget støjsvag og træningen fungere meget jævn og nemt. HMS har også sørget for komforten ved vores træning: Det ergonomiske, bløde sæde med højdejustering gør at vi får en behagelig træning. Transporthjulene, som er installeret på den forreste base gør det nemt at flytte udstyret. Den brugervenlige computer, som er installeret ved styret, viser vigtige informationer om træningen, blandt andet vores puls, som kan måles via berøringssensorer, som er placeret i håndtagene. Derudover er der ved computeren gjort plads til vores telefon eller tablet, hvis vi ønsker at bruge dem under træningen.

    Hold dig ikke tilbage. Med MP6590 HMS vil du uden tvivl kunne tage din træning til næste niveau

    SPECIFIKATIONER:

    Mål: 1110x650x1630 mm

    Egenvægt: 27 kg, 30 kg brutto

    Maksimal kropsvægt pr. bruger: 110 kg

    Computer:

    Scan – Scan

    Tid – Tid

    Hastighed – Hastighed

    Afstand – Afstand

    Kalorier – Kalorier

    Kilometertæller – Samlet distance

    Puls – Puls

    Batterier:

    Sættet indeholder 2xAAA

    BEMÆRKNINGER:

    Ikke beregnet til kommerciel brug

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “MP6590 luftcykel HMS”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!