Medicare 30 – Madras til IVA-senge og plejesenge

Varenummer (SKU): MEDICARE-30-MATTRESS
2 990 kr. Eks. moms
(3 737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 20-35 arbejdsdage 20-35 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    MEDICARE 30 MADRASSER:
    Den øverste del af madrassen er viskoelastisk med en densitet på HR 50 (4 cm), og har en termofølsom åben celle. Takket være sine ekstraordinære fysiske egenskaber holder den hukommelsen i takt efter fjernelse af trykket. Madrassen tilpasser sig perfekt til ens kropsform og skaber en form ud af den, så man undgår trykpunkter og får et perfekt område til, at ligge i, hvilket giver en korrekt blodcirkulation. Takket være det åbne cellesystem tillader det en fri luftcirkulation, så man undgår, at ligge badet i sved og en høj grad af fugtighed. Den nederste del er fremstillet i polyurethanskum af HR 30, hvilket giver den perfekte støtte til det øvre viskoelastiske lag. Dette sikrer en optimal fasthed og fleksibilitet for kroppen. Det repræsenterer ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet. Oko-tex Standard 100 certifikater. Fri for latex.

    Standardmål: 195 x 85 x 13 cm

    • Den øverste overflade af madrassen er lavet af viskoelastisk skum med en densitet på HR 50, og har en termosensitiv åben celle. De ekstraordinære, fysiske egenskaber opretholder hukommelsen øjeblikkeligt, når trykket ikke er påført.
    • Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsformen og skaber en form ud af den, så man undgår trykpunkter og får et perfekt område til, at ligge i, hvilket giver en korrekt blodcirkulation.
    • Takket være det åbne cellesystem tillader det en fri luftcirkulation, så man undgår, at ligge badet i sved og en høj grad af fugtighed.
    • Den nederste del er fremstillet i polyurethanskum af HR 30, hvilket giver den perfekte støtte til det øvre viskoelastiske lag, og sikrer en optimal fasthed og fleksibilitet for kroppen
    • Den repræsenterer ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet. Øko-tex.
    • Standard 100 certifikater. Fri for latex.
    • Standard mål: 195 x 85 x 13 cm.

     

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Medicare 30 – Madras til IVA-senge og plejesenge”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!