Varenummer (SKU): 1017957
11 090 kr. Eks. moms
(13 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    Den eneste tilgængelige undervisningsmodel, der gør det muligt at gennemgå de principper og værktøjer, der er nødvendige for at validere den viden og de færdigheder, der kræves for Peripherally Inserted Central Catheter (PICC)-linjer. Den hurtige accept og brug af PICC skaber et behov for at sikre, at alle ansattes kompetencer vurderes, opretholdes, demonstreres og konstant forbedres.

    Peter PICC er en bærbar, let undervisningsmodel med anatomisk korrekte superior vena cava, subclavia, halsvene, median basilic, basilic og cephalic vener. Den bevægelige hage simulerer tilstopning af halsvenen, som kan forhindre, at PICC tager denne vej. Denne model gør det muligt for personalet at øve steril teknik ved installationen og indføringen af PICC-linjen. Palpable ribben gør det muligt at øve sig i at måle den korrekte kateterlængde fra indsættelsesstedet til det andet eller tredje interkostale rum og bekræftelsen af korrekt placering af kateterets distale spids i den synlige superior vena cava.

    Standard IV-kateterplacering er også mulig i større vener, som knap er synlige gennem den gennemsigtige armhud. Få øget selvtillid, mestre teknikkerne for indføring af PICC og overfør derefter disse færdigheder til patienter. Peter PICC er en overkropsmodel, der inkluderer hals, hage, højre arm, ribben, muskelvæv, armhud, kropshud, armvenesæt, kropsvenesæt med synlig superior vena cava, væskepose med slange og en holdbar, blød bæretaske med et ekstra rum til tilbehør.

    12 lbs.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Peter PICC Line Simulator”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!