Luksus menneskelig tandpleje demonstrationskraniumodel, 10 dele

Varenummer (SKU): 1000059
8 690 kr. Eks. moms
(10 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    Denne kopi af et menneskeligt kranium er af exceptionel kvalitet og anatomisk detalje. Kraniet er aftageligt og kraniet basen er sagitalt opdelt. Kraniummodellen har en frontal sinus, vinkelret lamina og vomer, som er udstyret med klapper, der kan åbnes for at se den laterale næsevæg og sphenoidal sinus. På den venstre halvdel kan det temporale ben fjernes og foldes op i området for det tympaniske membran. Maxilla og kæbe kan åbnes for at afsløre alveolære nerver. På højre side åbnes det temporale ben for at afsløre sigmoid sinus, ansigtsnervkanal og halvcirkelformede kanaler. Yderligere klapper på kraniet er placeret ved den maxillære bihule og den højre halvdel af kæben, så rødderne af præmolarer og molarer i underkæben også kan ses. Den naturlige okklusion og den individuelle fjernelse og erstatning af hver tand gør også dette kranium særligt interessant for tandlæger. Dette er en spektakulær model uanset om du bruger den som en tandmodel eller til andre formål. Det menneskelige kraniums anatomi er let at lære og undervise med denne model.

    3B Smart Anatomy forklaret på 90 sekunder:

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Luksus menneskelig tandpleje demonstrationskraniumodel, 10 dele”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!