BONElike™ menneskelig kraniemodel, halv gennemsigtig og halv med knogler, 8 dele

Varenummer (SKU): 1000063
7 390 kr. Eks. moms
(9 237,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    De nye BONElike™-kranier er lavet af et nyt materiale, som for første gang muliggør en helt naturlig reproduktion af de fineste anatomiske strukturer i det menneskelige kranium. Skeletter af materialet 3B BONElike™ ser virkelige ud, føles helt naturlige og har næsten præcis samme vægt som et naturligt skelet. Ved at kombinere en gennemsigtig og en kraniebeklædt halvdel er dette den første model, der gør det muligt for undervisere, især dem der arbejder inden for menneskelig anatomi, at vise en topografisk sammensætning af strukturer, som ikke kan ses i andre kraniumversioner.

    Den højre, gennemsigtige halvdel gør det muligt at studere vigtige anatomiske detaljer, såsom placeringen af de paranasale bihuler. Derfor bliver en direkte overførsel af de ellers usynlige strukturer enkel og ukompliceret i kombination med den venstre halvdel. Kæbens gennemsigtighed i dette kranium giver et exceptionelt overblik over parodontale lommer og rødder. Tænderne er aftagelige for detaljerede studier. Desuden er de ydre tyggemuskler (masseter og temporale muskler) repræsenteret på den knoglede halvdel. For at vise tyggemuskulaturens bevægelse er underkæben i kraniet fleksibelt monteret. Disse funktioner gør også produktet særligt værdifuldt for tandlæger.

    Kraniet kan demonteres i begge halvdele og basen, samt næseseptumet og den fuldstændige kæbe og begge tyggemuskler. Denne reproduktion af et menneskeligt kranium er en værdifuld tilføjelse til alle studier af den menneskelige anatomi.

    3B Smart Anatomy forklaret på 90 sekunder:

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “BONElike™ menneskelig kraniemodel, halv gennemsigtig og halv med knogler, 8 dele”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!