ROCK – Modulære stole

VANK_ROCK er funktionelle og komfortable sæder til offentlige rum og kontorer, som nemt kan omarrangeres og sættes sammen i forskellige konfigurationer.

Levering: 8-17 arbejdsdage Varenummer (SKU): ROCK

Alle produkter i denne gruppe kan tilpasses. Derfor anmoder vi om at du kontakter os før vi kommer med at prisforslag.

Få en opringningSend os en email

 

 

Beskrivelse

VANK_TRI er en serie af moderne puder, der fungerer godt som unikke tilføjelser til ethvert kontormiljø. Forskellige sædehøjder gør det muligt at arrangere puderne på mange forskellige måder, hvilket gør dem til et virkelig unikt sæt kontormøbler.

Set ovenfra er sædet en firkant med et skåret hjørne. Som helhed tilbyder det en stærk og karakteristisk form, som er vel egnet til at arrangere forskellige geometriske former eller udfylde hjørner.

Sædets bund er beskyttet med et vandafvisende, sømløst cover. Det er hårdt og meget slidstærkt, men fleksibelt og nemt, at rengøre på samme tid. Den øverste del er polstret med et holdbart stof, som fås i mange forskellige farver. Sædet er meget let og kan uden problemer bevæges rundt.

VANK_ROCK har sit navn fra rock, en musikstil baseret på teamwork i skabelsesprocessen og på et element af fri improvisation, svært at gentage og efterligne. Idéen om sædet, designet til at gøre det muligt at skabe forskellige – åbne og lukkede – passager, formidler elementet spontanitet og dynamik i guitarriff. Med VANK_ROCK er vi i stand til at arrangere vores miljø på den mest kreativ måde og danne rum, der er ideelle til samtaler, workshops eller individuelt arbejde.

VANK_ROCK passer perfekt til et hjemmemiljø eller til steder designet til underholdning. Det fungerer godt i kreative rum på kontorer og offentlige miljøer som musikklubber, kulturfaciliteter eller indkøbscentre. VANK_ROCK er også en god løsning, når der skal arrangeres siddepladser i mindre og knap så typiske rum som f.eks. modtagelsesområder eller foyere.

 

Anmeldelse (0)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

Vær den første til at anmelde “ROCK – Modulære stole”

Spørgsmål og svar

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

Stil et spørgsmål!

Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!