Opbevaring og pedestaler

Varenummer (SKU): MDD-STORAGES-AND-PEDESTALS
Kategori

Denne produktgruppe kan tilpasses fuldt ud, derfor beder vi dig kontakte os, før vi giver dig nogen pris.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Opbevaring og pedestaler

    BASIC er et optimalt og økonomisk system med skabe og hylder, hvor samlingen er tilgængeligt i 3 forskellige farver: aluminium, hvid og antracit. Skabene fås i bredden 800 mm og i tre OH-højder. Serien har nogle specielle skabe, såsom et klædeskab, et tromleskab og et printerstativ. Ved at tilføje klare eller frostede glasdøre kan man bygge udstillingsskabe. Samlingen har en enkel konstruktion og et klassisk design, hvilket gør det muligt, at kombinere disse møbler med andre systemer. BASIC pedestaler kan være mobile eller faste. Pedestalen er lavet af MFC og er tilgængelig i tre forskellige farver: hvid, aluminium eller antracit. Den øverste skuffe indeholder en aftagelig blyantkasse til indretning af kontorartikler. Blandt vores faste pedestaler tilbyder vi nogle, til at udvide skrivebordet eller uden overhængende plade.

    STANDARD opbevaringsskabe repræsenterer en gruppe multifunktionsskabe til forskellig brug. Den modulopbyggede konstruktion og en de mange forskellige finishings gør det muligt at tilpasse lagerenhederne til rummet og funktionen. STANDARD linjen inkludere plads til lagring af ting og de øverste sektioner har åbne fronter, vingdøre, tambour døre, skydedøre eller glasdøre. Hvis du har brug for at opbevare mange dokumenter, anbefaler vi skabe med metalhylder eller ophængsskabe. STANDARD linjen har også ledelsesmæssige skabe, designet til opsætning af personlige arbejdspladser samt mobile skabe, som nemt kan omarrangeres i et givet interiør, afhængigt af det aktuelle behov. Bagsiden af skabet er lavet af MFC i samme farve som karosseriet, hvilket gør du kan bruge lagerpladsen som skillevægge, der adskiller arbejdsområder.

    PRO linjen er den avancerede løsning, der tilbyder ubegrænsede muligheder til, at indrette kontorlokaler. Designet af skabene og de anvendte materialer gør det muligt at skabe behagelige og funktionelle rum. Opbevaringsskabene fås i fem bredder og fire OH-højder. En bred farvepalet samt muligheden for at lave forskellige farvekonfigurationer giver en stor frihed til, at designe interiøret. Alle modeller kan desuden udstyres med metal base og vidvinkel hængsler til, at forstærke skabene, hvilket gør de holder længere.

    GLOSS opbevaringsskabe repræsenterer en række skabe med højglans HPL-laminat finish på fronterne. Der er ti forskellige farver tilgængelige. De spænder fra low-key grå, grafit til levende grøn og lyserød. Selve kroppen på skabet kan fås i sort, aluminium, hvid eller antracit. Sådan et farveskema gør det muligt at kombinere skabe med andre komponenter i PRO- eller STANDARD linjen. Skabsdørene er udstyret med en patentlås og et push-to-open-system (skub-for-at åbne-system).

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Opbevaring og pedestaler”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!