Varenummer (SKU): 1018083

Liv/form® Venepunktur og Injektionstræningsarme er nemme at bruge og er en perfekt måde at undervise i venepunktur og injektionsteknikker på, herunder IV og introduktion af ‘Over the Needle IV’-katetre.

8 990 kr. Eks. moms
(11 237,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Træningsarme er et perfekt værktøj til at undervise i venepunktion og injektionsteknikker, inklusive intravenøst og at introducere Over the Needle IV-katetre. Simulatoren betyder, at du aldrig mere behøver at finde frivillige og hjælper med at undgå patientskader og ansvar, når eleverne lærer processen.

    – Realistisk Flashback
    – Udskiftelig hud
    – Intramuskulært Injektionsområde komplet med fingeraftryk

    Realisme ligger i detaljerne – hele vejen til fingeraftrykkene. Men vigtigst af alt er den realistiske fornemmelse, når nålen penetrerer huden af vinyl og venerne af latex. Huden ruller, du trykker nålen ind, og et karakteristisk “pop” kan føles, når nålen penetrerer venen. Venerne nås via underarmen og på bagsiden af hånden, hvilket gør det muligt at træne på venepunktion på alle de almindelige steder.

    At træne på intramuskulære injektioner er lige så realistisk. En skummadras simulerer muskelvæv, og grænserne identificeres af naturlige benlignende strukturer. Life/form® Venepunktion og Injektionsarme er skabt med udskiftelig hud og vener. Komplet udskiftningsskind er tilgængeligt og er nemt at bruge. For at forlænge hver huds/veners levetid er der også et aerosoltætningsmiddel til at forsegle punkteringer og forhindre lækage.

    Inkluderer en Life/form® arm med hud, 22-kalibernål, butterfly-sæt, infusions-sæt, 3 cc-nål, 12 cc-nål, en halvliter Life/form® blod, væskeposer, brugermanual og en bæretaske. Væskeholder ikke inkluderet. Størrelse: 35″ x 12″ x 6″.

    OBS: Brug kun Life/form® Erstatninger. Brug ikke konventionel latex, da dette kan føre til, at simulatoren holder op med at fungere.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “I.V. & I.M. injektionsarm”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!