Toiletpapirholder – Standard – 380 x 116 x 130 mm

Varenummer (SKU): P-PR0781

Stål hvidt epoxyovertrukket karosseri i et stykke, 0,8 mm tykkelse, fuldt forseglet. Skruerne på bagsiden af apparatet fungerer som en anti fugtigheds støtte, samt sprækker for at undgå, at skruerne beskadiger toiletpapiret. Det monteres på væggen ved hjælp af 3 træskruer med tilhørende 5 mm vægstik. Det inkluderer et låsesystem med en standard mediclinics® nøgle, der gør det muligt at åbne låget, når det skal genopfyldes.

Kategori
Fra: 790 kr. Eks. moms
(987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Rostfritt stål - Ljus
Rostfritt stål – Satin
Stål - Vit epoxy
Ryd
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Mediclinics toiletpapirholder giver en løsning til tunge papirruller, såvel som til standardruller. Produktlinien er designet til, at udstyre ethvert offentligt vaskerum og tilbyder forskellige produkter, der tilpasser sig de forskellige behov på det vaskerum, der skal udstyres.

    Afhængig af specifikke funktioner er følgende serier tilgængelige:

    Industriel toiletpapirholdere– tunge toiletpapirruller

    Disse modeller er designet til toiletter, hvor der kommer mange mennesker. Løsningerne i denne kategori fås i tre forskellige finishes: Hvidt epoxy stål, lyst AISI 304 rustfrit stål og satin AISI 304 rustfrit stål. Meget resistente løsninger til høj trafik med anti-vandalismefunktioner; selve kroppen er lavet i et solidt materiale og har en standard Mediclinics sikkerhedslås med nøgle, der leveres sammen med produktet. Alle modellerne har også en åbning på fronten, så man kan se hvor meget papir der er tilbage. Derudover har modellerne en AISI 304 rustfri stålakse med inerti bremse for, at optimere udleveringen af papiret.

    Standard toiletpapirholder – kapacitet til 2/3 ruller

    Disse modeller er designet til at blive brugt på restauranter, kontorer, hospitaler osv. og giver meget værdi til designet. Alle disse produkter er i stand til at holde mellem 2 og 3 toiletpapirruller, og afhængigt af modellen inkluderer de en automatisk mekanisme, der får den næste rulle til at rulle ned, når nederste rulle er blevet opbrugt. Med anti-vandalismefunktioner inkludere alle disse produkter en særlig nøgle til åbning af boksen, samt en akse med antispind bremse med inerti for, at sikre en mere rationel anvendelse af papiret. Fremstillet i stål eller AISI 304 rustfrit stål og fås i tre typer finish: Epoxy hvidt, lyst rustfrit stål og satin rustfrit stål.

    Tekniske specifikationer:

    Toiletpapirrulle kapacitet – 2 u
    Dimensioner – 290x 116x 130 mm
    Vægt (tom holder) – 0,9 Kg
    Toiletpapirrulle diameter – Ø 105-125 mm (maksimum)
    Toiletpapirrulle bredde – 110 mm (maksimum)
    Anbefalet installationshøjde til bunden – 65-75 cm

     

     

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Toiletpapirholder – Standard – 380 x 116 x 130 mm”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!