Hårtørrer med knap – vægmonteret

Varenummer (SKU): P-SC0020

Eksklusivt badeværelse vægmonteret hårtørrer med en funktionelt, robust og trendy design, der passer alle slags steder, såsom hoteller, hospitaler og plejecentre.

Kategori
790 kr. Eks. moms
(987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
ABS - Vit
Ryd
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Med hensigten om, at tilbyde det bredeste udvalg af løsninger til den professionelle person, som er dedikeret til at installere vaskerums udstyr tilbyder Mediclinics forskellige hårtørrer modeller.

    Med anvendelse af den erfaring og know-how, der er opnået ved at være en af de største producenter af håndtørrere i verden får du med Mediclinics hårtørrere, mere end tredive års erfaring på markedet, og en virksomhed, som har udstyret alt lige fra små hoteller til store sportskomplekser, med optimale løsninger til offentligheden såvel som til privat brug.

    Hårtørrere til offentlig brug

    Designet til at blive installeret på toiletter, hvor der kommer mange mennesker. Her får du løsninger med stor effekt, holdbarhed og anti-vandalismefunktioner. Dækker placeringer som: Pools, sportskomplekser, motionscentre og resorter. For at levere en løsning til disse miljøer leverer Mediclinics robuste modeller med anti-vandalismefunktioner; produkter med stål cover, meget modstandsdygtige og med kraftige motorer. Manuelt betjente hårtørrere med en trykknap, som takket være sin store modstand garanterer en hurtig opvarmning af udløbsluften for optimal hårtørring. Disse produkter fås med og uden slanger for at dække flere krav.

    Hårtørrere til individuel brug

    Denne løsning er blandt andet velegnet til hotelværelser, plejehjem eller hospitalsrum. Disse produkter har et enkelt, men praktisk design, og er nemme, at betjene, modstandsdygtige, økonomiske og tilbyder et afbalanceret forbrug. I denne kategori tilbyder Mediclinics en bred vifte af produkter, der spænder fra hårtørrer som ligner pistoler – forskellige strømindstillinger og funktioner – til automatisk tørrere, der ligner telefoner. De indeholder to stik, der forbinder en elektrisk barbermaskine til 115 eller 220 V. I denne kategori er både manuelle og automatisk betjente produkter tilgængelige.

    Alle Mediclinics hårtørrere overholder internationale certificeringer, hvad angår kvalitet og sikkerhed. Modellerne til individuel brug er i overensstemmelse med standard DIN VDE 100, der henviser til installationer med en effekt på under 1000 W.

    Tekniske specifikationer:

    Spænding 220- 240 V
    Frekvens 50/60 Hz
    Elektrisk isolering Klasse II
    Total effekt 540-1,240 W
    Forbrug 2.7 – 4.9 A
    Motoreffekt 40 W
    Rpm 11,000-13,000
    Varmeelementets strøm 1,200 W
    Dimensioner 150 x210 x 79 mm
    Vægt 0,7 Kg
    Effektiv luftstrøm 73 m3/h (1,217 L/min)
    Lufthastighed 54 Km/h
    Lufttemperatur (10 cm afstand/21 ºC) 61OC
    Lydtryk (*) (ved 2m) 60 dBA

     

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Hårtørrer med knap – vægmonteret”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!