Sæbedispenser med en trykknap til flydende sæbe

Spraysæbe dispenser med en kapacitet på 1,5 L, fremstillet i
rustfrit stål AISI 304, 0,8 mm tyk, der skal installeres
direkte på væggen og håndbetjenes via en
trykknap.

 

Levering: 4-7 arbejdsdage Varenummer (SKU): P-DJ0031
Kategori
Fra: 990 DKK Eks. moms
(1,238 DKK inkl. moms)
Rustfrit stål - LysRustfrit stål - LysRustfrit stål - SatinRustfrit stål - SatinStål - Hvid epoxyStål - Hvid epoxyStål - SortStål - Sort
Ryd

Få en opringningSend en email

 

 

Beskrivelse

Flydende sæbedispenser med en kapacitet på 1,5 L, fremstillet i rustfrit stål AISI 304. Skal installeres direkte på væggen og håndbetjenes med en trykknap lavet i rustfrit stål.
Fås i tre forskellige finishes (hvid, lys og satin). Disse sæbe dispenser modeller har et funktionelt, robust og trendy design, der matcher det nyeste udvalg fra Mediclinics badeværelsestilbehør. Dette gør det muligt for denne sæbedispenser at blende perfekt ind alle slags.
Med en nettovægt på 1,25 kg og fremstillet i rustfrit stål AISI 304, 0,8 mm tyk, har disse sæbedispensere en indvendig plastbeholder, der forhindre oxidation i, at opstå. Produktet kan også nemt flyttes, hvis du skal igang med rengørings- og desinfektionsformål.
Hele udvalget med sæbedispensere er udstyret med en korrosionsbestandig ventil, så den ikke drypper og doserer 1,5 ml sæbe pr. service. Denne anti-drypventil, der giver flydende sæbe, kan nemt udskiftes med ventilerne på de andre sæbedispensere på samme linje, hvor du får skumsæbe (DJF0032, DJF0032C og DJF0032CS) eller spraysæbe (DJS0033, DJS0033C og DJS0033CS), så du kan nemt forvandle denne flydende sæbedispenser til et skum- eller sprøjteapparat.
Derudover har disse sæbedispensere et indholdsniveau i den forreste del på sæben, der konstant angiver det sæbeindhold, der er tilgængeligt inde i sæbedispenseren.
Det anbefales at bruge flydende sæber eller desinfektions sæber med en densitet på mellem 0,9 og 1,35 kg/dm3 og en maksimal viskositet på 3.000 cps.
Tekniske specifikationer:
Dimensioner 240 x 110 x 133 mm
Kapacitet 1. 500 ml
Karrosseri, dæksel og tykkelse på bundpladen 0.8 mm
Indvendig tykkelse på tanken 2.5 mm
Nettovægt  1.2 Kg
Dispenseret mængde pr. pumpe 0.8 ml

 

Anmeldelse (0)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

Vær den første til at anmelde “Sæbedispenser med en trykknap til flydende sæbe”

Spørgsmål og svar

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

Stil et spørgsmål!

Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!