Affaldsspand – 65 Liter

Varenummer (SKU): P-PP1065

Affaldsspand uden låg, 65 / 80 L kapacitet, fremstillet i et stykke, fuldt forseglet. Til at stå på gulvet eller til vægmontering ved hjælp af 2 huller boret på bagsiden af affaldsspanden

Kategori
Fra: 1 790 kr. Eks. moms
(3 237,50 kr. inkl. moms)
Levering: 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Rostfritt stål - Ljus
Rostfritt stål – Satin
Stål - Vit epoxy
Ryd
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Dette store produktsortiment indeholder mere end 60 genstande, og giver dig alle de rigtige løsninger til korrekt bortskaffelse af affald på offentlige toiletter. Afhængig af brug, kapacitet, materiale og finish leverer Mediclinics affaldsspande og containere, som har følgende løsninger:

    Affaldsspande med fjederbelastet låg

    Produkterne er designet til, at blive placeret på gulvet eller hængt på en væg og har et manuelt betjent låg, der er fjederbelastet med en lukket position. Der findes forskellige designs i forskellige materialer og finish, med en kapacitet i intervallet fra 18 til 80 liter.

    Affaldsspande med svingende låg

    Med en kapacitet på 55 og 75 liter har disse modeller et manuelt betjent, svingende låg. Dette låg gør det nemt for dig, at indsætte affaldsposen indeni. Fås i stål eller med hvid epoxy finish.

    Åbne affaldsspande

     

    Med en kapacitet på mellem 18 og 80 liter er alle disse affaldsspande designet til at stå på gulvet eller blive hængt op på en væg. De er lavet af epoxy hvidt stål eller AISI 304 rustfrit stål med en lys/satin finish.

     

    Feminine hygiejne affaldsspande

    Med forskellige designs, finish og en kapacitet fra 4,6 til 18 liter kan alle modeller i denne kategori stå på gulvet eller hænges på en væg. Som vi henviser til, har vi affaldsspande med dobbelt låg for at sikre en bedre hygiejne på toilettet.

    Pedalbetjente affaldsspande

     

    Fås i en firkantet eller rund form, lugtfri og med et låg, der ikke larmer, samt et håndtag på toppen for at gøre det nemmere at flytte affaldet og en sort, skridsikker pedal, der bruges til at hæve låget. Kapaciteten ligger mellem 3 og 20 liter. Alle disse skraldespande er lavet af epoxy hvidt stål eller AISI 430 rustfrit stål med en lys/satin finish.

    Tekniske specifikationer:

    Model Kapacitet

    (L)

    Vægt

    (Kg)

    H (mm) Tykkelse på karosseri 

    (mm)

    PP1065 65 7.0 605 1.0
    PP1065C
    PP1065CS
    PP1080 80 8.4 755
    PP1080C
    PP1080CS

     

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Affaldsspand – 65 Liter”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!