Dispenser til C / Z foldet toiletpapir – til integrering

Varenummer (SKU): DTE0020CS

Håndklædedispenser i rustfrit stål AISI 304 med satin finish. Manuelt betjent. Fuldt svejset struktur. Passer normalt godt sammen med en sæbeholder og en hårtørrer med varm luft.

Kategori
2 890 kr. Eks. moms
(3 612,50 kr. inkl. moms)
Levering: 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Mediclinics håndklædedispensere er designet til at blive installeret på alle slags offentlige toiletter og her får du løsninger med forskellige papirmønstre design og størrelser. Med disse modeller får du udnyttet papiret mere effektiv og modellerne er derudover også velegnet til forskellige toiletmiljøer så som: motionscentre, sportscentre, hospitaler og sundhedscentre, hoteller og lignende installationer; løsninger til alle slags steder.

    Modellerne er velegnede til C/Z foldede papirhåndklæder; i denne kategori er der produkter, hvor du får mængder mellem 200 og 1000 håndklæder. De øvrige modeller fungerer med papirruller, som afhængigt af varen, har en rullestørrelse fra 145 mm til 250 mm i diameter.

    Håndklædedispenserene er fremstillet ved hjælp af forskellige materialer og finish; specifikt: Hvidt epoxy stål, lys /satin rustfrit stål AISI 304.

    Alle Mediclinics håndklædedispensere leveres med en lås og en specialnøgle til åbning samt skruer. Disse dispensere er specielt designet, så papiret nemt kan udskiftes. De fleste modeller fra dette mærke inkluderer også anti-vandalismefunktioner og har forskellige mekanismer der gør det nemt for dig at bruge papiret, som f.eks. doseringsbremsen, som sikrer, at du kun får et papir ad gangen eller metal savtakket, som gør det nemmere for dig, at klippe papiret i modeller der bruger papirruller.

    Materiale: AISI 304 stainless steel

    Finish:Satin

    Tekniske specifikationer:

    Maksimale dimensioner – 441 x 330 x 105 mm

     

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Dispenser til C / Z foldet toiletpapir – til integrering”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!