Sæbedispenser til integrering med knap

Toiletmonteret sæbedispensere til at dispensere 950ml. Aktiveringsknap. Modellen er velegnet til kollektiviteter og til installation på områder, hvor der kommer mange mennesker.

Levering: 3-5 arbejdsdage Udsolgt (vis alternativer) Varenummer (SKU): DJT118
Kategori
790 DKK Eks. moms
(988 DKK inkl. moms)

Få en opringningSend en email

   Beskrivelse

   Mediclinics tilbyder en række forskellige sæbedispensere til toiletter; modeller, hvor design og funktionalitet er nøglefaktorer. Flere forskellige ergonomiske former og finishes er tilgængelige, så modellerne nemt kan integreres på toiletterne.

   I henhold til deres egenskaber klassificeres Mediclinics sæbedispensere i følgende kategorier:

   Manuel – overfladetype

   Manuelt betjente dispensere designet til at blive installeret direkte på væggen. Inden for dette produktsortiment finder du modeller i AISI 304 og ABS rustfrit stål. Alle fås i flere forskellige finishes, normalt i hvidt, lyst og satin. De rustfrie stål modeller er designet til at give mere sikkerhed og modstand med deres anti-vandalismefunktioner. ABS-modellerne fokusere på, at skabe et attraktivt design, til en god pris og har ikke anti-vandalismefunktioner. Alle disse dispensere virker med hygiejnisk håndsæbe med en afbalanceret pH værdi og er klorfri; Dog virker de ikke med væsker som desinfektionsmidler, flydende sæber eller hydro alkoholgel.

   Automatisk – overfladetype

   Disse modeller installeres også på væggen, men betjenes automatisk via infrarøde sensorer. Modellerne kræver derudover også batterier og inkluderer en LED til at indikere, hvornår batterierne skal udskiftes. Med anti-vandalismefunktioner virker de med hygiejniske håndsæber såvel som desinfektionsmidler, flydende sæber eller hydroalkoholgeler; tankkapaciteten ligger på mellem 0,8 liter til 1,2 liter.

   Manual – forsænket

   Dispensere til at stå på bordplader har deres tank, skjult lige under bordpladen, hvor kun nøgleåbningen er synlig. Disse modeller inkluderer anti-vandalismefunktioner og virker med hygiejnisk håndsæbe med 5,5 neutral PH værdi, klorfri desinfektionsmidler, flydende sæber og hydroalkoholgeler.

   Tekniske specifikationer:

   Kapacitet 0,95 L
   Dispenseret mængde pr. pumpe 1 ml
   nøgleåbning Ø50 mm
   Bordplade hul Ø25 mm
   Tankens højde 216 mm
   Vægt (tom) 0,425 Kg
   Egnede sæber Flydende sæbe og lotions, syntetiske rengøringsmidler og antibakterielle sæber indeholdende PCMX og/eller Triclosan. Understøtter ikke kirurgiske sæber.
   Trykpulsering 20,0 N

    

   Downloadable files

   Anmeldelse (0)

   Anmeldelser

   Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

   Vær den første til at anmelde “Sæbedispenser til integrering med knap”

   Spørgsmål og svar

   There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

   Stil et spørgsmål!

   Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

   Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!